Колаж: Нова, Булфото и гугъл мапс Трагедията на пътя между Елхово

...
Колаж: Нова, Булфото и гугъл мапс Трагедията на пътя между Елхово
Коментари Харесай

Трагедията край Лесово е огромна: Загиналите в катастрофата с тир и автобус вече са поне четирима

Колаж: Нова, Булфото и гугъл мапс 

Трагедията на пътя сред Елхово и Лесово е неописуема. Загиналите при касапницата са към този момент четирима, а ранените са към 16, оповестява Блиц от мястото на нещастието. Припомняме, че мелето сред украински тир и пътнически микробус стана тази заран малко преди 6 ч. 

По първични данни тежкотоварният камион с украинска регистрация е бил спрял. Свидетели на случката описаха, че най-вероятно камионът е изчаквал реда си на граничния пункт. По незнайни още аргументи водачът на буса не е видял ТИР-а и се е забил в задницата му.

Към мястото на случая неотложно са ориентирани екипи на полицията, пожарната и ЦСМП от Ямбол, Сливен и Хасково. Екипите към момента вадят затиснати хора от буса.

От Министерството на здравеопазването оповестиха, че министър Костадин Ангелов пътува за ямболската болница, където са превозени потърпевшите. Към момента няма информация за положението им. Здравният министър е в непрекъсната връзка със незабавна помощ и лечебните заведения в региона, както и с кръвния център в Стара Загора. Очаква се от фирмата-организатор на пътуването към Турция да спомагат с точни данни за броя на пасажерите в буса.

Движението е лимитирано в двете направления. Водачите изчакват на място. Екипи на " Пътна полиция " са на място и контролират трафика.

Апелът за водачите е да карат с нараснало внимание, с по-ниска скорост и с по-голяма отдалеченост.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР